Пишні оладки з цвітної капусти

Оладки з цвітної капусти

Пропоную приготувати пишні оладки з цвітної капусти. Оладки виходять дуже смачними, ідеально підійдуть для сніданку. Пишність оладкам надає сода і манна крупа, які додаються в тісто.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • кольорова капуста – 500 г
  • манна крупа – 3 ст.л.
  • паприка мелена – 1 ч.л.
  • яйце – 1 шт.
  • сирок плавлений – 100 г
  • сметана – 3 ст.л.

Як приготувати оладки з цвітної капусти

Цвітну капусту розділити на кочежки, опустити в підсолену воду і варити 3-5 хвилин. Потім відкинути на друшляк і остудити.

Подрібнити капусту блендером до однорідної маси, додати яйце, манну крупу, сметану, сіль, перець, соду і паприку.

Всі інгредієнти перемішати, дати постояти 15 хвилин, для набухання манки.

Додати в тісто натертий сирок і петрушку.

У сковороді розігріти олію, столовою ложкою викладати тісто, формуючи оладок.

Обсмажити оладки з двох сторін, поки вони зарум’яняться.

Подавати оладки із зеленню і сметаною.
Смачного!