Пиріг з грушами на молоці

Пиріг з грушами

Саме час зараз готувати пироги з грушами. Випічка виходить дуже ароматна і відмінно доповнить чашечку кави або чаю. Для пирога знадобляться прості продукти, які знайдуться в кожному будинку.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 8

Список інгредієнтів

  • борошно пшеничне – 320 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 1 скл.
  • цукор – 1 скл.
  • груші – 3 шт.
  • сода – 1 ч.л.
  • ванілін – 1 г
  • кориця мелена – 0.5 ч.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • цукрова пудра – для обсипання

Як приготувати пиріг з грушами на молоці

Жовтки відокремити від білків і розтерти з цукром до побіління. Додати ванілін.

Додати молоко кімнатної температури, розмішати. Просіяти борошно. Соду погасити лимонним соком. Всі компоненти ретельно перемішати.

Білки збити міксером до побіління і ввести їх в тісто.

Застелити пергаментом форму, вилити туди тісто. Груші вибирати з щільною м’якоттю. Очистити їх від шкірки і нарізати великими шматками.

Розкласти груші на поверхні, присипати корицею.

Цікаві матеріали: