Піджарка м’ясна

Піджарка м'ясна

Смачне і ситне блюдо, яке можна швидко приготувати.

Час приготування: 2 год
Кількість порцій: 2 порції
Українська кухня

Список інгредієнтів

  • свинина – 300-500г
  • цибуля – 1-2 шт.
  • морква – 1 2 шт.
  • масло рослинне – для обсмажування
  • спеції для м’яса – за смаком
  • сіль за смаком

Як приготувати м’ясну піджарку

Очистити цибулю, моркву. Нарізати цибулю півкільцями, моркву соломкою. Обсмажити до прозорості лука.

Нарізати м’ясо кубиками.

До обсмаженою овочам додати мясо.Добавіть спеції і перемішати.

Додати воду гарячу, яка не повинна покривати повністю мясо.Довесті до кипіння.

Накрити кришкою сковороду, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати 60 хвилин. За 10 хвилин до готовності посолити м’ясо, додати лавровий лист.

На гарнір можна подати картопляне пюре, пасту або відварний рис.

Приємного апетиту і гарного настрою.

Цікаві матеріали: