Піца з м’ясним фаршем

Піцца

Пропоную приготувати смачну піцу з м’ясним фаршем. Піца – блюдо завжди актуальне, і перекусити можна і добре поснідати.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 8

Список інгредієнтів

  • тісто для піци – 300 г
  • фарш м’ясний – 120 г
  • перець болгарський – 1 шт.
  • помідори – 5 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • томатний соус – 1 ст.л.
  • сир твердий – 100 г
  • сіль, перець – за смаком
  • базилік, орегано – за смаком
  • часник – 2-3 зуб.
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • оливкова олія – для змащування тіста
  • петрушка свіжа – 0.5 пуч.
  • сіль, перець – за смаком

Як приготувати піцу з м’ясним фаршем

З тіста руками сформувати коржик. Деко змастити олією і розтягнути коржик руками. Тісто я готувала в хлібопічці. Змастити поверхню майбутньої піци оливковою олією.

Обсмажити на олії цибулю і часник до прозорості цибулі, додати помідори і подрібнену петрушку. Тушкувати пару хвилин, потім додати половину болгарського перцю. Додати м’ясний фарш, посолити і поперчити. Додати томатну пасту і перемішати. Гасити 5 хвилин. Начинку остудити.

Поверх оливкового масла змастити корж томатним соусом. По колу розкласти нарізані кружальцями помідори. В середину розмістити м’ясний фарш з овочами, розподілити його рівномірно.

Розкласти зверху кільця цибулі, перець, що залишився, і посипати піцу сиром.

Духовку нагріти до 230 градусів і пекти піцу 10-15 хвилин поки вона зарум’яниться.
Готову піцу нарізати і подавати гарячою.

Смачного!

Цікаві матеріали: