Піца з лаваша з сиров’яленою ковбасою

Піца з лаваша

Піца з лаваша з сиров’яленою ковбасою, яку можна приготувати, якщо раптом до вас несподівано прийшли гості або ж для своїх рідних як перекушування. Тоненька і хрустка по краях основа з лаваша і смачна начинка з сиров’яленому ковбаси і сиру – що може бути смачніше …

список інгредієнтів

лаваш тонкий круглий – 4 шт
ковбаса сиров’ялена – 100 г
плавлений сирок – 1 шт
сметана – 1 ст.л.
помідори свіжі – 2-3 шт
соус томатний – 1-2 ст.л.
оливки чорні без кісточок – 5-7 шт
сир твердий – 120 г
італійські або прованські трави – 0,5 ч.л.
сіль за смаком
базилік – для прикраси

Спосіб приготування

Натертий плавлений сирок змішати зі сметаною.

Лаваш використовується круглий, тонкий, якщо у вас прямокутний – виріжте з нього 4 кола. Кожен лаваш змастити сирною масою (крім верхнього), скласти лаваші один на одного.

Верх змастити томатним соусом і викласти тоненькі скибочки ковбаси.

На ковбасу розмістити помідори, порізані кружальцями. Помідори трохи посолити, посипати італійськими травами. Між помідорами розмістити кружечки оливок.

Зверху посипати все тертим сиром.

Випікати піцу при температурі 220 градусів близько 15 хвилин. Прикрасити базиліком. Порізати піцу і подати гарячої.
Смачного!