Пельменний пиріг на швидку руку

Пельменний пиріг

Різноманітність холостяцької і студентської страви – пельмені. Швидко, ситно, дешево!

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Кухня: Українська кухня

Список інгредієнтів

  • пельмені – 300-400 гр
  • олія соняшникова – для смаження
  • морква – 1 середньої величини
  • часник – 3 зубки
  • перець чорний мелений – за смаком
  • сіль за смаком
  • борошно пшеничне – 2 ст
  • вода – 2 ст
  • яйце – 2 шт
  • приправа для тіста – 1 ч. л.
  • кріп, петрушка – за смаком

Спосіб приготування

Змішати воду, борошно, сіль, яйця, приправу. Довести до однорідного стану. Повинно бути, як рідка сметана.

У сковороді розігріти олію і обсмажити пельмені з обох боків до рум’яної скоринки.

Залити пельмені тістом і смажити до золотисто-рум’яної скоринки з обох сторін пирога.

Прикрасити блюдо за бажанням і смакам. Я використовував натерту моркву, змішану з сіллю, перцем і часником. У надрізи вставляв солоний огірок.