Печериці, фаршировані шпинатом і сиром

Печериці фаршировані

Грибочки вийшли дуже смачні!

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 2

Список інгредієнтів

  • печериці великі – 6 шт.
  • сир – 2 ст.л.
  • шпинат – 10 листочків
  • вершковий або плавлений сир – 1 ч.л.
  • сіль, перець – за смаком
  • сир твердий (натертий) – 2 ст.л.
  • рослинне масло для смаження – 1 ч.л.

Спосіб приготування

Все дуже просто. Своїм та чистимо печериці, вирізаємо у них ніжки. Дрібненько нарізаємо ніжки і обсмажуємо в маслі, додаємо дрібно нарізаний шпинат, солимо і перчимо. У ще гарячу начинку додаємо сир (бажано жирненькие, домашній), сир вершковий. Фаршируємо капелюшки, посипаємо тертим сиром і в духовку до зарум’янювання сиру.
Смачно!

Цікаві матеріали: