Панкейки на молоці

Панкейки на молоці

Напередодні Масляної пропоную спекти панкейки на молоці. По суті це ті ж оладки, тільки випікаються вони на сухій сковороді.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 3
Кухня: Американська кухня

Список інгредієнтів

  • молоко – 240 мл
  • борошно – 250 мл
  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 2.5 ст.л.
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • ванілін – 1 г

Як приготувати панкейки на молоці

У мисці збити яйця з цукром.

Влити молоко і знову збити.

Просіяти борошно з розпушувачем і ваніліном.

Добре розігріти сковороду. Викласти в центр пару столових ложок тіста, розрівняти. Вогонь зменшити і смажити панкейк поки на поверхні з’являться пори.

Потім панкейк перевернути і обсмажити його з іншого боку.

Гіркою скласти панкейкі на тарілку.

Подати можна зі згущеним молоком, медом або варенням. У мене соус з білого шоколаду з кокосовою стружкою.

Смачної вам Масляної!