Овочевий суп із брюссельської капусти

Овочевий суп

Смачний, корисний, яскравий і апетитний супець.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 5
Українська кухня

Список інгредієнтів

  • курячий бульйон – 2 літр
  • картопля – 4 шт
  • морква – 1 шт
  • цибуля ріпка – 1 шт
  • капуста – 20 шт
  • сіль за смаком
  • вершкове масло – 3 ст.л
  • зелень

Як приготувати овочевий суп із брюссельської капусти

У киплячий підсолити бульйон, кидаємо нарізану кубиком картоплю, дрібно порізану цибулю і натерту на тертці моркву, варимо на маленькому вогні хвилин 15, потім кидаємо капусту і варимо ще хвилин 10-15 до готовності капусти. Потім додаємо зелень і вершкове масло. Доводимо до кипіння і вимикаємо і можна їсти.

Смачного!