Овочевий гриль-сніданок

Овочевий гриль-сніданок

Спробуйте овочевий смузі з капусти брокколі та томатів на грилі. Смачного!

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Українська кухня

Список інгредієнтів

  • томати жовті – 650 гр
  • брокколі – 150 гр
  • арахіс – 30 гр
  • масло рослинне – 10 мл
  • зелень – 2 гілочки
  • мед – 1 ч. л.
  • сіль за смаком
  • перець – за смаком
  • червона смородина – жменю ягід

Як приготувати овочевий гриль-сніданок

Підготуємо всі компоненти. Замість смородини можна взяти будь-які кислі ягоди або фрукти. Зелень – кріп і лимонний базилік.

Миємо овочі, сушимо серветкою, перчимо і скроплюємо маслом. Ставимо на гриль при 250 С 6-7 хвилин, зменшуємо температуру до 200 С, витримуємо ще 12 хвилин. Разом з томатами можна запекти перець товстостінний.

Знімаємо з томатів шкірку, подрібнюємо овочі блендером, додаємо зелень.

Додаємо арахіс – якщо Ви на дієті, цю добавку виключаємо.

Подкисляемого смузі ягодами.

Смачного!