Овочева сальса з персиками

Сальса овочева

До м’ясних страв можна приготувати чудову овочеву сальсу з персиками. Зараз персиків самий сезон, спробуйте! Це дуже смачно!

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2

Список інгредієнтів

  • персики – 3 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • перець гострий – 0.5 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • листочки м’яти – 3-4 шт.
  • петрушка – за смаком
  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • бальзамічний оцет – 2 ч.л.
  • сіль – щіпка

Спосіб приготування

Персики почистити і видалити кісточки.

М’якоть дрібно нарізати.

Помідори краще взяти м’ясисті, але щільні. Видалити середину з насінням, а м’якоть нарізати дрібними кубиками.

Також дрібно нарізати цибулю, гострий і болгарський перець.

Подрібнити петрушку і все добре перемішати.

Додати в сальсу сіль, базьзамік і оливкове масло, ще раз перемішати.

На годину прибрати сальсу в холодильник, потім подати до столу.

Смачного!