Оселедець в гірчичному маринаді

Рецепт оселедця

Дуже смачний оселедець, який можна приготувати в будні і в свята. Готується зовсім просто.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 4

  • Список інгредієнтів
  • оселедець слабосолона – 1 шт.
  • гірчиця французька – 1 ст.л.
  • гірчиця російська – 1 ст.л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • лимон – 0.5 шт.
  • цукор – 1 ч.л.
  • олія соняшникова – 3 ст.л.

Як приготувати оселедець в гірчичному маринаді

Цибулю нарізати кільцями.

Видалити у оселедця хвіст і голову, зняти шкуру.

Вийняти хребет і кістки.

Нарізати філе шматочками і чергуючи з цибулею наповнити банку.
На дно викладати цибуля, а потім оселедець і так далі.

Змішати обидві гірчиці з лимонним соком, маслом і цукром. Залити маринадом оселедець і прибрати в холодильник на 10-12 годин.

Через цей час оселедець можна подавати до столу.
Смачного!

Цікаві матеріали: