Нутрія в сливовому соусі

Нутрія під сливовим соусом

Дуже соковите і ніжне м’ясо, слива розчиняється під час тушкування і виходить дуже смачний ароматний соус. М’ясо нутрії вважається дієтичним і рекумендуется людям зі слабким імунітетом.

Також воно легко засвоюється організмом і добре підходить людям з хворим желудком. Знижує рівень холестерину і призводить до ладу нервову сістему. Готувати так можна і яловичину і качку, теж буде смачно, якщо не знайдете нутрію

Час приготування: 1,5 години
Кількість порцій: 6

Список інгредієнтів

  • нутрія – 1 шт.
  • слива – 10 шт.
  • часник – 6 зуб.
  • куркума – 1 ч.л.
  • коріандр – 1 ч.л.
  • чорний перець – 1 щіпка
  • сіль – 2 щіпки
  • масло рослинне – 6 ст.л.

Як приготувати нутрію в сливовому соусі

М’ясо порізати на порційні шматки, посолити і поперчити.

У казані розжарити масло і прозолотити часник зі спеціями.

Потім відправляємо в казан м’ясо і обсмажуємо його в спеціях.

Додаємо сливу без кісточок, що не перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному оне пів годинки, потім можна перемішати. Через годину спробувати на готовність. Якщо нутрія молода, то цього часу достатньо.

Смачного!

Цікаві матеріали: