“Несправжня” тапенада

Тапенада

Смачна закуска франузского походження. А “несправжня”, тому що це не оригінальний рецепт. Але це все одно дуже і дуже смачно! З грінками, овочами, м’ясом і рибою. Любителі оливок і маслин будуть в захваті!

Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 3
Кухня: Французька кухня

Список інгредієнтів

  • оливки – 200 гр
  • петрушка – 20 гр
  • цукор – за смаком
  • бальзамічний оцет – 1 ст.л.
  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • часник – 1 зубок
  • сіль за смаком
  • лимонний сік – за смаком

Спосіб приготування

Скласти всі інгредієнти в блендер і подрібнити. Можна перетворити в соус, можна залишити шматочками.

Цікаві матеріали: