Несправжні перепелині ніжки

Перепелині ніжки

Оригінальна і проста закуска

Час приготування: 1 година

Список інгредієнтів

начинка:

  • фарш свинячий або курячий – 500 гр
  • цибуля – 2 цибулини
  • часник – пару зубків
  • сіль, спеції – за смаком

тісто:

  • кефір – 1 склянка
  • борошно – 2 склянки
  • сіль – 0,5 ч.ложки
  • сода – 0,5 ч.ложки
  • масло рослинне – для смаження
  • палички солоні – 100 гр
  • яйця – 2 шт
  • сухарі панірувальні – 100 гр

Як приготувати несправжні перепелині ніжки

Начинку приготувати так: в готовий фарш додати дрібно порізану цибулю і часник. Посолити за смаком, додати улюблені спеції.

Тісто: в миску для замішування тіста влити кефір кімнатної температури, додати борошно, сіль і соду. Замісити м’яке еластичне тісто.

Тісто розкачати як на вареники, кухлем або склянкою вирізати кружальця.

Поперек кожного кружечка покласти соломинку так, щоб краю соломинки виступали за край кружечка.

Зверху покласти приблизно чайну ложку фаршу.

Защипнути краї тіста.

Розрізати отриману заготовку навпіл, формуючи перепелиних ніжку.

Вмочити заготовки у збитому яйці і обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити на рослинному маслі з усіх боків до золотистої скоринки.

Цікаві матеріали: