М’ясний рулет “Святковий”

М'ясний рулет

Рулет м’ясний “Святковий” – дуже смачна і красива закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Рулет виходить дивовижним і на вигляд, і на смак. У розрізі дуже цікавий!

Cписок інгредієнтів

  • фарш (свинячо-яловичий) – 500 г
  • філе куряче – 200 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • часник – 2 зуб.
  • паприка мелена – 1 ч.л.
  • каррі – 0,5 ч. л.
  • італійські трави – 0,5 ч.л.
  • коріандр – 0,5 ч.л.
  • сіль, перець чорний мелений – за смаком
  • вода – 125 мл
  • кунжут – 1 ч.л.
  • гірчиця зерниста – 1 ч.л.
  • паприка пластівцями – 1 ч.л.

Як приготувати м’ясний рулет “Святковий”

Фарш свинячо-яловичий помістити в чашу блендера, влити 100 мл крижаної води і подрібнити його до однорідності.

Куряче філе також помістити в чашу блендера (свинячо-яловичий фарш викласти в миску), влити 25 мл крижаної води і також подрібнити до однорідності на високій швидкості.

Цибулю ріпчасту натерти на тертці або пропустити через м’ясорубку, додати в свинячо-яловичий фарш. Сюди ж додати сіль, мелену паприку, коріандр і чорний перець. Все перемішати.

До курячого фаршу додати часник, трави і каррі. Перемішати.

Змішати пластівці паприки, зерна гірчиці, кунжут в рівних пропорціях, додати мелений чорний перець (0,5 ч.л.).

Лист пергаменту скласти вдвічі, насипати суміш спецій на весь аркуш. Зверху викласти шар свинячо-яловичого фаршу, товщиною близько 0,5 см. Курячий фарш розмазати зверху, щоб він зайняв трохи більше половини свинячо-яловичого фаршу.

Згорнути рулетом, за допомогою пергаменту, починаючи з боку з двома фаршами.

Загорнути рулет щільно в пергамент, зафіксувати краю. Запікати рулет 40 хвилин при 180 градусах. Остудити рулет, далі – помістити в холодильник на 2 години. Прибрати пергамент і порізати на частини.

Смачного!