Морква по-корейськи

Морква по-корейськи

Ця дивно смачна страва стане невід’ємним атрибутом вашого святкового столу. Морква виходить настільки смачною, що просто неможливо відірватися. Хотілося б поділитися рецептом, який дала мені свекруха і подарувала для його приготування спеціальну тертку.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: За бажанням
Кухня: Корейська кухня

Список інгредієнтів

  • морква – 1 кг
  • чорний мелений перець – 0,5 чайної ложки
  • червоний мелений перець – 0,5 чайної ложки
  • рослинне масло – 0,5 склянки
  • сіль – 0,5 чайної ложки
  • цукор – 2 столові ложки
  • оцет – 3 столові ложки
  • часник – 2 головки

Як приготувати моркву по-корейськи

Моркву – помити, почистити, натерти на спеціальній тертці для моркви по-корейськи.

Додаємо чорний мелений перець, червоний мелений перець, оцет, сіль, цукор, часник через землянку.

Гарненько все перемішуємо.

Кип’ятимо на сковороді рослинне масло.

Додаємо гаряче масло і знову перемішуємо.

Скласти морквину в лоточок і можна подавати до столу. Всім смачного!

Цікаві матеріали: