Млинці з яблуками та корицею

Млинці з яблуками

Млинці з яблуками та корицею – неймовірно смачне десертне блюдо. Ваші близькі обов’язково оцінять їх по достоїнству.

Список інгредієнтів

  • молоко – 300 мл.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно приблизно – 150 г.
  • цукор – 1 ч.ложка
  • дрібка солі
  • рослинне масло – 1 ст. ложка

для начинки:

  • яблука – 3-4 шт.
  • за бажанням малиновий сироп

Крім того:

  • цукор
  • кориця
  • вершкове масло

Спосіб приготування

Яйце з молоком збити за допомогою віночка, додати цукор і сіль. Перемішати і всипати просіяне борошно (у мене пшеничне і кукурудзяне) і збити все за допомогою віночка, повинно вийти однорідне тісто. Влити ложку рослинної олії і ретельно вмішати її в тісто. Сковороду для млинців нагріти на помірному вогні. Влити порцію рідкого тіста, рівномірно розподіляючи його на дно сковороди і випікати млинці з двох сторін.

Для приготування начинки, яблука очистити і натерти на крупній тертці. Додати ложку малинового сиропу або цукру, перемішати. Начинку на повільному вогні тушкувати хвилин 5.
Приготовану начинку розкласти на випечені млинці і згорнути млинці в конвертики. Перед подачею обсмажити з усіх боків на вершковому маслі, до красивої золотистої скоринки.

В окремому посуді змішати цукор з корицею.

Відразу після обсмажування, млинці гарячими вмочити в цукрі з корицею з обох сторін і подавати до столу гарячими.