Млинці з гарбузового пюре

Млинці з пюре гарбуза

Список інгредієнтів

  • пюре гарбузове – 600 г
  • молоко – 400 г
  • яйця курячі – 3 шт.
  • масло вершкове – 60 г
  • розпушувач – 6 г
  • цедра апельсина – за смаком
  • рослинне масло – для змазування сковороди
  • борошно пшеничне – 250 г.

Спосіб приготування

Зробіть гарбузове пюре будь-яким зручним для вас способом. Можна скористатися духовкою, мультиваркою або просто зварити як картоплю. Я запікаю гарбуз у духовці. Розрізаю її уздовж, вибираю ложкою насіння і волокна, кладу на деко застелений фольгою зрізом вниз і запікаю при температурі 150-160 градусів до готовності (поки не стане м’якою). Потім ложкою виймаю м’якоть.

За допомогою блендера збити м’якоть гарбуза в пюре. Додати яйця, розтоплене вершкове масло, тепле молоко, цедру і розпушувач. Перемішати.

В окремий посуд насипати борошно і влити в неї рідку частину тесту. Перемішати і дати постояти хвилин 20-30.

Потім випікати млинці. Вони виходять не дуже тонкі, розпушувач робить їх пишними і дуже ніжними на смак.

Подавайте млинці з медом або варенням. Смачного!

Цікаві матеріали: