Млинці на воді

Млинці на молоці

Млинці на воді – досить проста в приготуванні страва. Млинці виходять тонкі, еластичні, і можуть служити хорошою “основою” для фарширування (начинки можуть бути найрізноманітніші: м’ясний фарш, сир, варене згущене молоко і т. Д.). Що найцікавіше, ці млинці (якщо їх правильно приготувати) практично не поступаються за смаком млинцям на молоці.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: від 10 до 15 шт (в залежності від розміру сковороди)
Кухня: Російська кухня

Список інгредієнтів

  • кип’ячена вода – 0,5 літра
  • яйце – 2 шт.
  • цукор – 2 столові ложки (для тих хто не любить солодке можна менше)
  • сіль – на кінчику ножа
  • борошно – 1,5 – 2 склянки
  • рослинне масло – 1-2 столові ложки (за бажанням)

Рецепт млинців на молоці

Приготуємо необхідні інгредієнти.

Так як я готувала без міксера, тому для початку всипаємо борошно, цукор, сіль, яйця. Все перемішуємо і потихеньку вливаємо воду.

Знову перемішуємо, щоб не було грудочок. У готове тісто додаємо рослинне масло. Консистенція у тесту повинна бути як у рідкій-рідкої сметани.

Смажимо млинці на добре розігрітій сковороді на вогні трохи більше середнього. Перед кожним “новим” млинцем сковороду змащуємо рослинним маслом (можна шматочком сала, “надягнутим” на вилку).

Коли з одного боку млинець підсмажився, перевертаємо і обсмажуємо на іншій стороні.

Млинці готові. Смачного!