Мариновані помідори з чорнобривцями

Мариновані помідори

Це найсмачніші помідори, які мені доводилося куштувати. У минулому сезоні вперше їх закатала, але всім настільки сподобалися, що в цьому році вирішила заготовити їх набагато більше. Розрахунок даний на банку об’ємом 1 л.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 5

Cписок інгредієнтів

  • помідори невеликі – скільки увійде в банку
  • бутон чорнобривців – 1 шт.
  • цукор – 1.5 ст.л.
  • сіль – 1 ст.л.
  • оцет 9% – 1 ст.л.
  • вода холодна – скільки увійде в банку

Як приготувати мариновані помідори з чорнобривцями

Банки добре промити всередині, стерилізувати не обов’язково. Скласти в банки чисті помідори. У кожну банку покласти по одному бутону чорнобривців, в центр банки. Більше не знадобиться інших спецій типу перцю, кропу, лаврового листа і т.д.

Насипати в банки сіль і цукор, влити оцет.

Залити помідори холодною фільтрованою водою до горлечка банок, прикрити кришками.
На дно каструлі постелити лляну тканину, поставити банки з помідорами і налити в каструлю воду кімнатної температури по “плечиків” банок.
Коли вода в каструлі закипить, зменшити вогонь і відраховувати 10 хвилин для стерилізації помідорів.

Потім банки закатати ключем, перевернути і укутати ковдрою до повного охолодження.

Ось такими були минулорічні помідорчики.
Вдалих вам заготовок!

http://www.generictadalafil.net/viagra-vs-cialis fall into a drug group called PDE5 inhibitors