Маринована скумбрія

Рецепт маринованої скумбрії

Простий і смачний рецепт засолу скумбрії або оселедця. Виходить пряною, ароматною і добре просоленою.

Час приготування: 8 годин і більше
Кількість порцій: 6

Список інгредієнтів

  • скумбрія – 1 шт
  • лавровий лист – 1 шт.
  • запашний перець – 3 шт.
  • сіль – 1.5 ст.л.
  • цукор – 1 ст.л.
  • вода – 500 мл
  • часник – 1 зуб.
  • кріп – 4 гілочки
  • соєвий соус – 2 ст.л.

Як готується маринована скумбрія

На дно банки відправити спеції.

Розморозити скумбрію і порізати шматочками по 3-4 см, відправити в банку, туди ж кріп і соєвий соус. Якщо немає свіжого, можна додати сухий, так буде ще більш ароматно.

Приготувати маринад, для цього в холодній кип’яченій воді розчинити сіль і сахар.Заліть рибу накрити нещільно кришкою і відправити в холодильник на 2-3 дні.

Смачного!

Цікаві матеріали: