Малиновий сік на зиму

Малиновий сік

Пропоную смачну заготовку – малиновий сік на зиму. Взимку такий сік можна використовувати для просочення бісквітів або для приготування желе.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 1

Список інгредієнтів

  • малина – 700 г
  • цукор – 50 г
  • вода – 140 мл

Спосіб приготування

Промити малину водою і викласти на сито, щоб стекла вода.

Потім перекрутити ягоди блендером.

Ягідну масу перелити в каструлю, додати воду і прогріти до 65 градусів. Залишити настоюватися 20 хвилин під кришкою.

Процідити сік через сито, додати цукор і довести до кипіння.

Вилити сік в суху стерильну банку і відразу закатати.
Виходить баночка 500 мл.
Банку з соком перевернути і укутати пледом до охолодження.
Зберігати в умовах міської квартири.
Приємних заготовок!