Лаваш з сиром і зеленню

Лаваш

Страви з тонкого лаваша готуються швидко, при цьому виходять ситними і смачними. Вони хороші як в гарячому так і в холодному вигляді. Чудово підійдуть для пікніка! Кількість продуктів може бути довільною, на ваш смак!

Список інгредієнтів

  • лаваш вірменський тонкий – 1 уп.
  • сир твердий – 200-250 г
  • кріп – за смаком
  • петрушка – за смаком
  • часник (можна не додавати) – 2 зубч.
  • майонез – 1 ст.л.

Рецепт приготування лавашу з сиром і зеленню

Отже, візьміть зелень (яка подобається), побільше, помийте, обсушіть в рушнику і наріжте.

Натріть сир і подрібніть часник. Сир повинен бути не прісний, з вираженим смаком, я використовую сир “Гауда”.

З’єднайте зелень, сир, часник і трохи майонезу. Перемішайте.

Розгорніть на столі лист лаваша і намажте його начинкою.

Поверніть рулет злегка придавлюючи його руками. Наріжте не тонкі на порції.

Залишається тільки прогріти наш лаваш, щоб сир всередині оплавився. Ідеально це готується в решітці на вугіллі.

Подавайте такий лаваш до шашлику, з салатом або просто зі свіжими овочами. Смачного!

Цікаві матеріали: