Курячий салат з виноградом і сиром “Рокфор”

Курячий салат з виноградом

Це мій найулюбленіший салат! Все гармонійно і смачно, нічого зайвого. Ситість грудки, соковитість винограду і пікантність сиру, легка, майже непомітна заправка, ідеальне поєднання.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 2

Список інгредієнтів

  • куряча грудка – 1 ціла штука
  • паприка солодка – 1 ч.л.
  • масло рослинне (оливкова) – 2 ст.л.
  • чорний перець – щіпка
  • рокфор – 100 г
  • білий виноград – 100 г
  • сік лимона

Як приготувати курячий салат з виноградом

Грудку посолити, змастити паприкою і маслом, загорнути у фольгу і відправити в розігріту духовку 190С. на 30 хвилин.

Виноград розрізати уздовж і вийняти кісточки.

Грудку яка охолола, розрізати уздовж на пластинки.

Приготуємо легку заправку, змішаємо 1-2 ст.л. масла, додамо трохи лимонного соку і дрібку Моло перцю.

Викладаємо грудку на порційні тарілки. Так як це був наш безпосередній обід, а викладала грудки побільше, якщо для вас і ваших гостей це просто закуска, то порції можна зробити поменше і з цієї кількості продуктів, може вийде 4-5 тарілочок.

Викладаємо зверху виноград і сир поламаний руками, поливаємо запракой і подаємо до столу! Смачного!