Курячі стегенця фаршировані часником і сиром

Курячі стегенця

Сказати, що це смачно – нічого не сказати! Блюдо шалено смачне, спробуйте!

Список інгредієнтів

курячі стегна – 2 кг
сир твердий – 150 г
часник – 4-5 зуб.
сіль, суміш перців, спеції для курки – за смаком
домашній майонез або сметана – на смак
масло рослинне – для змазування дека

Спосіб приготування

Курячі стегна добре посипати спеціями, перцем, посолити, перемішати.

Часник порізати шматочками, сир натерти на тертці.

У кожному стегні, зверху зробити по 2 розрізу біля кістки і нафарширувати їх сиром з часником. Під шкуру також, помістити сир і часник.

Деко застелити фольгою чи пергаментом і викласти все фаршировані стегна.

Зверху щедро змастити стегна сметаною або майонезом.

Духовку розігріти до 180 градусів і запікати стегна 45-55 хвилин.

М’ясо тане в роті, дуже смачне і ароматне!
Смачного!