Куряче філе з травами

Куряче філе

Просто, смачно і дуже ароматно!

Час приготування: 8 годин і більше
список інгредієнтів
куряче філе – 1 шт

Сіль за смаком

  • рослинне масло – 1 чайна ложка
  • улюблені трави – 1-2 чайних ложки

Спосіб приготування

Варимо філе: доводимо воду до кипіння, злегка підсолюємо і опускаємо в неї філе. Знову даємо закипіти. Якщо філе маленьке, знімаємо з вогню відразу після закипання, а якщо велике, то проварюємо пару хвилин, накриваємо кришкою, знімаємо з вогню і залишаємо так, поки воно не охолоне.

Ще тепле філе нарізаємо на шматочки. Окремо змішуємо рослинне масло з травами, за бажанням можна додати трохи солі.

Кожен шматочок м’яса мачаємо в трави з обох сторін

Накриваємо філе плівкою і відправляємо в холодильник (краще на ніч).

Смачного!

Цікаві матеріали: