Куряче філе під овочевою шубою

Куряче філе

Список інгредієнтів

  • куряче філе – 500 г
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 2-3 шт.
  • сир – 200 г
  • лимон – 1 шт.
  • майонез – 5-6 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Як приготувати куряче філе під овочевою шубою

Наріжте куряче філе на шматочки завбільшки 1,5 – 2 см, посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік і майонез, перемішайте і залиште маринуватися на 30-45 хвилин.

Натріть моркву і сир на крупній тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками. У форму для запікання викладіть шматочки курки.

Поверх розкладіть цибулю.

На цибулю покладіть рівним шаром морква.

Потім сир і зверху майонез або сметану.

Поставте форму в духовку, нагріту до 180-200ºС, на 25-30 хвилин. Можна подати і в гарячому і в холодному вигляді.

Цікаві матеріали: