Куряче філе мариноване

Мариноване куряче філе

Не складно в приготуванні, але дуже смачно!

Час приготування: 8 годин і більше
Список інгредієнтів

  • філе куряче – 2 шт
  • сіль крупна – 80 грам
  • чорний мелений перець або суміш – 0,5 ст. ложки
  • суміш пряних трав – 0,5 ст. ложки
  • лавровий лист – 3-4 шт
  • коньяк або горілка – 20 грам

Спосіб приготування

Змішати сіль, перець і трави. Додати коньяк. Все добре перемішати.

Філе вимити, просушити і гарненько обваляти в суміші.
Скласти в кульок або на плівку, перекласти листочками лавра. Щільно загорнути. Відправити в холодильник на добу.

По закінченню терміну філе вимити і вимочити в холодній воді від 30 хвилин до 1,5 годин (чим довше вимочувати – тим ніжніше і менш солоним буде м’ясо). Просушити серветкою і загорнути в тканину. Відправити в холодильник ще на добу.

Тоненько нарізаємо і насолоджуємося.

Цікаві матеріали: