Куряча печінка з картоплею в мультиварці

Печінка куряча

Влітку, коли жарко, можна за допомогою мультиварки готувати м’ясне блюдо одночасно з гарніром. Спробуйте! Це і смачно, і корисно.

Список інгредієнтів

  • куряча печінка – 600 г
  • морква – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • картопля – 4-5 шт.
  • сіль, перець, інші спеції за смаком
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • борошно – 1-2 ст.л.

Спосіб приготування

На режимі «Жарка» або «Випічка» обсмажте цибулю і моркву (10 хвилин) на рослинному маслі.

Курячу печінку промити, просушити паперовим рушником, посолити, поперчити і посипати борошном.

Додати печінку до цибулі і моркви, обсмажити протягом 10 хвилин.

Залийте гарячу воду (кип’ячену) так, щоб вона покривала печінку.

Картопля очистити, нарізати не тонкі, посоліть, посипте спеціями за смаком. Встановіть пароварку і покладіть картоплю. Закрийте кришку мультиварки. Встановіть режим «Гасіння» на 1 годину.

Все готово. Подавайте зі свіжими овочами. Смачного!