Куряча печінка в сметані

Куряча печінка

Час приготування: 45 хвилин
Кухня: Українська кухня

Список інгредієнтів

  • печінка куряча – 400 грам
  • морква середня – 1 штука
  • перець солодкий – 1 штука
  • сметана – 300-400 грам
  • борошно – близько 100 грам
  • масло рослинне – для смаження
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування

Печінку промити, просушити, розрізати на часточки, вмочити в борошно і обсмажити з двох сторін до скоринки.
Моркву вимити, почистити і натерти на крупній тертці. Обсмажити до золотистого кольору.
Перець вимити, очистити і нарізати соломкою.
До морквині додаємо перець, печінку і сметану.
Солимо, перчимо до смаку. Тушкуємо до готовності.

Цікаві матеріали: