Курча з грибами і білим вином

Курча з грибами

Дуже смачне і просте блюдо, ніжна курочка з грибочками і багато смачного соку після запікання. Готую більше 10-ти років за цим рецептом, який побачила в одній з телепередач. Якщо немає саме курчати, можна замінити дорослою курочкою, гірше не буде.

Час приготування: 1,5 години
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

курчата – 2 шт.
гриби – 200 г
вершкове масло – 100 г
біле вино – 200 мл
майоран – 4 щіпки
сіль і чорний перець за смаком

Як приготувати курча з грибами і білим вином

Курчатко відразу поділимо на порційні частини.

Нам знадобиться щільна фольга, з якої потрібно зробити кишеньку. У неї ми викладаємо шматочок курчати, трохи грибів, можна використовувати будь-які на ваш смак. Трохи вершкового масла, майоран і сіль. Закриваємо кишеньку і вливаємо білого вина, так щоб не витекло з фольги.

Конвертикам даємо трохи постояти, близько годинки. Потім відправляємо в розігріту духовку на 50-60 хвилин при 170-180С. Подивіться готовність відкривши конвертик, можливо знадобиться часу більше.

Смачного!

Цікаві матеріали: