Крохмальні млинці

Крохмальні млинці

Смачні, ніжні, тоненькі млинці, які можна швидко приготувати на сніданок. Такі млинці з задоволенням будуть їсти діти. Крохмаль додається в тісто замість борошна, саме тісто виходить досить рідким, а млинці – дуже тонкими.

Список інгредієнтів

молоко – 400 мл
крохмаль картопляний – 200 г
яйце – 2 шт
цукор – 2 ст.л.
сіль – щіпка
масло рослинне – 2 ст.л.
масло вершкове – 30 г

Як приготувати крохмальні млинці

Віночком ретельно збити молоко з яйцями.

Влити олію, всипати сіль і цукор. Сюди ж додати крохмаль, перемішати.

Сковороду для першого млинця змастити маслом, після цього смажити млинці на сухій сковороді. Смажити як зазвичай, до рум’яності з двох сторін.

Готові млинці змастити вершковим маслом і посипати цукром. Скласти млинці трикутничками або згорнути трубочкою і подати до столу. Ніжно і дуже смачно!

Смачного!

Цікаві матеріали: