Крокети з пшона і плавленого сиру

Крокети

Пропоную приготувати ароматні крокети з пшоняної каші і плавленого сиру в кунжутній паніровці – ніжні всередині та хрусткі зовні, в духовці. Блюдо прикрасить стіл як в будні дні, так і в свято!

Список інгредієнтів

  • каша пшоняна – 200 мл.
  • яйця – 1 шт.
  • сир плавлений – 90 м
  • сіль за смаком
  • кунжут для обкатування

Як приготувати крокети з пшона і плавленого сиру

Відварити пшоно до готовності.

Плавлений сир натерти на дрібній тертці.

До остигнувшої каші додати яйце, сир і сіль, ретельно розмішати.

Вологими руками сформувати з маси кульки завбільшки у великій волоський горіх і ретельніше викачати в кунжуті. Викладати на деко і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин.

Готові крокети подавати до столу.Очень смачно з виноградом або оливками.

Смачного!

Цікаві матеріали: