Котлети з баклажанів з болгарським перцем

Котлети з баклажанів

Список інгредієнтів

  • баклажани – 2 шт.
  • перець болгарський – 1 шт.
  • сухарі панірувальні – 5 ст.л. в баклажани +3 ст.л.
  • борошно – 1 ст.л.
  • сіль за смаком

Спосіб приготування

Баклажани і перець запекти в духовці при температурі 220 градусів хвилин 20-25.

Після покласти їх в миску і закрити харчовою плівкою на 10 хвилин, дати охолонути. Очистити від шкірки. У перцю видалити насіння.

М’якоть перцю порізати на дрібні кубики. Посолити за смаком.

М’якоть баклажана подрібнити в блендері. Викласти пюре в миску. Додати панірувальні сухарі (5 ст.л.), борошно, посолити за смаком. Акуратно перемішати до однорідної маси.

Розділити баклажанну суміш на 8 частин. На тарілку з панірувальними сухарями викладаємо ложкою по одній порції, в центр додати трохи начинки з перцю.

Зліпити котлетки круглої форми, обсипав їх з усіх боків сухарями. Обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

Подавати з овочами або будь-яким соусом.

Цікаві матеріали: