Компот з груш з корицею

Компот з груш

Пропоную вам чудовий компот з груш з додаванням паличок кориці, яка добре поєднується з грушею. Такий компот буде відмінним доповненням до випічки.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 10

Список інгредієнтів

  • груші – 500 г
  • кориця – 3 палички
  • цукор – 1 склянка
  • вода – 2-2.5 л

Як приготувати компот з груш з корицею

Помістити корицю в чашку і залити крутим окропом. Кориця віддасть свій аромат.

Груші слід почистити від шкірки і нарізати часточками. Шкурки не викидати!

Скласти шкурки в каструлю і залити літром води. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння і варити 15 хвилин.

Після цього процідити відвар і викинути шкурки. Більше вони нам не знадобляться.

До відвару додати ще воду 1 літр і запарених корицю. Довести напій до кипіння, всипати цукор і нарізані груші. Повторно довести до кипіння і зняти з вогню.
Накрити каструлю з компотом кришкою і залишити настоюватися.

Пити компот коли він повністю охолоне.
Смачного!

Цікаві матеріали: