Кебаб з моцарелою і помідорами

Кебаб з моцарелою

Якщо ви придумали що з м’ясних страв будете готувати на пікніку, в якості закуски спробуйте приготувати це блюдо. Неодмінно сподобається любителям сиру.

Час приготування: 45 хвилин
Кухня: Кавказька кухня

Список інгредієнтів

  • сир (сулугуні, моцарелла) – 500 г
  • помідори – 500 г
  • тісто листкове – 800 г
  • часник – 1 головка
  • кріп свіжий – 30 г
  • сіль за смаком
  • яйце – 1 шт

Як приготувати кебаб з моцарелою і помідорами

В оригіналі рецепта сир сулугуні, я замінив моцарелою. Тісто можна зробити самому, я ж взяв готове.

Рецепт дуже простий. Кубики сиру нанизуємо на шампур упереміж з помідором. Солимо, змащуємо видавленим часником і посипаємо дрібно нарізаним кропом.

Загортаємо в смужки тонко розкачане тісто.

Змащуємо збитим яйцем і смажимо на мангалі. Смажити слід на не надто сильно розпеченому вугіллі, інакше тісто швидко підгорить.

У готовому кебаб сир розплавиться, а помідор дасть смачний ароматний сік.

Смачного!