Картопляний рулет з морквою і грибами

Рулет картопляний

Пропоную приготувати смачний картопляний рулет з морквою і грибами. Такий рулет урізноманітнює домашнє меню під час посту.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 6

Список інгредієнтів

  • картопля – 8 шт.
  • морква – 1 шт.
  • печериці свіжі – 200 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • манна крупа – 1.5 ст.л.
  • крохмаль – 2 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія соняшникова – на смак

Як приготувати картопляний рулет з морквою і грибами

Для приготування рулету почистити овочі, вимити гриби.

Кубиками нарізати цибулю та печериці, моркву натерти на тертці. Розігріти масло, обсмажити цибулю з морквою, додати гриби, посолити і поперчити.

Потім додати трохи манки, добре перемішати.

Зварити картоплю, розім’яти, додати крохмаль, перемішати.

На деко постелити пергамент, викласти картоплю шаром 1 см, розрівняти, трохи посолити. Зверху викласти начинку і розрівняти.

Акуратно за допомогою пергаменту рулет згорнути, верх змастити соняшниковою олією.

Нагріти духовку до 200 градусів і випікати рулет 25-30 хвилин.

Готовий картопляний рулет остудити, нарізати порціями. Відразу подати до столу.

Смачного!