Кабачкові оладки з ковбасою

Кабачкові оладки

Пропоную вам рецепт дуже смачних кабачкових оладок з ковбасою. Такі оладки виходять досить ситними, дуже подобаються і дітям і дорослим. Раджу спробувати. Ковбасу краще взяти копчену або напівкопчену, у неї більш насичений смак ніж у вареної ковбаси.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 3

Список інгредієнтів

  • кабачок – 1 шт.
  • ковбаса копчена – 150 г
  • манна крупа – 2 ст.л.
  • борошно пшеничне – 3 ст.л.
  • яйця – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • петрушка – 0.5 пуч.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія соняшникова – для смаження

Рецепт кабачкових оладок з ковбасою

Кабачки натерти на середній тертці, рідину злити. Додати в кабачкову масу манку і перемішати. Нарізати кубиками цибулю і подрібнити петрушку, додати їх у кабачкову масу. Додати яйця, поперчити.

Подрібнити ковбасу і додати в овочеву масу.

Додати борошно і в останню чергу сіль. Масу перемішати.

За допомогою столової ложки викладати овочеву масу в розігріте масло. Обсмажувати з двох сторін.

Оладки викласти на паперові серветки для видалення зайвого масла.

Подати оладки можна з соусом або сметаною, сервірувати зі свіжими овочами.
Смачного!

ViagraDubai.com that offers discount

Цікаві матеріали: