Кабачкова ікра в рукаві

Кабачкова ікра

Смачна, ніжна, ароматна ікра, відмінно підійде як закуска до м’яса. Рецепт ще подобається тим, що все готується дуже просто і швидко, не треба стояти біля плити з ложкою в руках, поставили в духовку і займайтеся своєю справою. У рецепті вказую інгредієнтів на одну порцію, але я готую завжди три. З’їдається дуже швидко.

Час приготування: 1,5 години
Кількість порцій: 5

Список інгредієнтів

  • морква – 1 шт (велика)
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • перець болгарський – 1 шт.
  • помідор – 2 шт
  • кабачок – 2 шт
  • часник – 3 зуб
  • рослинне масло – 3 ст.л
  • цукор – 1 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком
  • перець чилі – 1/2 шт

Як приготувати кабачкову ікру в рукаві

Овочі миємо й очищаємо.

Нарізаємо овочі досить не дрібними шматочками: кабачок і моркву кружечками, помідор на половину, цибулю на чотири частини, часник цілком, чилі дрібно. Складаємо все в рукав, солимо, перчимо, посипаємо цукром і поливаємо рослинним маслом, струшуємо рукав, щоб все перемішалося. Відправляємо в розігріту до 180С духовку на 1 годину.

Дістаємо і зливаємо бульйон, якого буде багато. Я відкидаю а друшляк. Бульйон залишаємо, можливо потрібно буде додати.

Збиваємо блендером. Якщо необхідно влийте бульйону. Пробуємо, можливо потрібно додати солі або перцю. Охолоджуємо і пригощаємося! При бажанні можете додати вже свіжого часнику.

Смачного!!!

Цікаві матеріали: