Грінки з ковбасою і картоплею

Грінки з ковбасою

Чудові ситні грінки, які можна подати як до пива, так і до чашечки кави або чаю. Дуже смачно!
Готуються грінки дуже просто. Ковбасу обов’язково вибирайте хорошої якості.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 8

Список інгредієнтів

  • батон – 8 скибочок
  • картопля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • ковбаса копчена – 70 г
  • цибуля зелена – 2 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія соняшникова – для смаження

Як приготувати грінки з ковбасою і картоплею

Картоплю натерти на тертці, додати яйце і мелений перець.

Соломкою нарізати копчену або напівкопчену ковбасу, подрібнити зелену цибулю. З’єднати все з картопляною масою, посолити враховуючи солоність ковбаси.

Змастити скибочки батона отриманою масою.

У розігріте масло викладати скибочки батона, начинкою вниз. Зробити маленький вогонь і смажити поки трохи підрум’яниться картопля.

Гарячі грінки подати відразу до столу.
Смачного!

источник: http://torrentigri.xyz/