Грінки з картоплею і твердим сиром

Грінки з картоплею

Пропоную приготувати на сніданок дуже смачні і ситні грінки з картоплею і твердим сиром. Готуються такі грінки зовсім не складно з доступних продуктів, які завжди знайдуться у вашому домі.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 10

Список інгредієнтів

  • батон – 10 скибок.
  • картопля – 3 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • цибуля зелена – 2-3 шт.
  • сир твердий – 50 г
  • сіль, перець – за смаком
  • олія соняшникова – для смаження

Як приготувати грінки з картоплею і твердим сиром

Картоплю почистити і натерти на середній тертці як для дерунів. Додати дрібно нарізаний зелений лук і розбити яйця. Також посолити і поперчити.

Картопляну масу перемішати і намазати шматочки батона з одного боку.

Розігріти в сковороді олію і викладати бутерброди намазаною стороною вниз. Смажити до готовності картоплі.

Гарячі грінки відразу ж посипати натертим твердим сиром і розкласти на блюді, поки сир розплавиться, потім можна скласти бутерброди стопкою.

Подавати бутерброди дуже смачно гарячими або теплими до чашки кави.

Смачного!