Гречане печиво

Гречане печиво

Розсипчасте, ніжне і дуже ароматне печиво.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 5

Список інгредієнтів

  • гречана мука – 200г
  • вершкове масло – 130г
  • мед рідкий – 60г
  • сіль – 1 ч.л. неповна
  • лимонний сік – 2 ст.л.
  • ванільний екстракт – 1 ч.л.
  • насіння льону – 1 ст.л.
  • яйця – 1 шт. (маленьке)

Спосіб приготування

Збийте масло, мед і ванільний екстракт.

Додаємо яйце, лимонний сік. Все добре перемішайте.

З’єднайте борошно, сіль і насіння льону.

Змішайте сухі і рідкі інгредієнти. Замісити тісто, загорніть в плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Розкачуємо на присипаної борошном поверхні. Зверху також при необхідності присипаємо борошном. Виріжте фігурки за бажанням, я стаканчиком вирізала.

Випікайте 7-10 хвилин при 180С

Можна при бажанні присипати цукровою пудрою!

Смачного!!!

Цікаві матеріали: