Гаспачо з кавуном

Гаспачо

Холодний суп «Гаспачо» – популярний літній суп зі свіжих овочів. Коли з’являються у продажу кавуни, суп можна приготувати з ними, таким чином урізноманітнюючи меню і запропонувавши своїм рідним щось незвичайне. Готується суп дивно просто і складається з найдоступніших інгредієнтів.

Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Кухня: Іспанська кухня

Список інгредієнтів

  • кавунова м’якоть – 350 г
  • помідор – 1 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • перець болгарський – 1 шт.
  • цибуля фіолетова – 1 шт.
  • петрушка свіжа – за смаком
  • оливкова олія – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Як приготувати гаспачо з кавуном

З кавуна видалити всі кісточки і нарізати шматочками.

Очистити огірки від шкірки, помідори обдати окропом і також видалити шкірку.

Всі овочі розділити на 2 рівні частини. Одну частину нарізати дрібними кубиками.

Другу частину овочів разом з кавуном скласти в комбайн, додати нарізану петрушку.

Подрібнити до пюреобразного стану. Посолити і поперчити за смаком.

Подати гаспачо можна в широких склянках. Наповнити склянки наполовину нарізаними овочами. Потім влити пюре.

За смаком додати в гаспачо оливкова олія і розмішати. Охолодити суп в холодильнику і подавати. Смачного!