Філе індички з баклажанами, цвітною капустою і картоплею

Філе індички

Смачне філе індички з баклажанами, цвітною капустою і картоплею – страва, яка ідеально підходить для сніданку або вечері, яку приготувати зовсім просто.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • філе індички – 600 г
  • баклажани – 2 шт.
  • капуста цвітна – 200 г
  • картопля – 500 г
  • аджика – 1 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком
  • петрушка – за смаком
  • олія соняшникова – для смаження

Спосіб приготування

Філе індички нарізати середніми брусочками.

У сковороді розігріти олію й обсмажити філе до рум’яної скоринки.

Невеликими кубиками нарізати баклажани, посолити і залишити хвилин на 20. Це потрібно зробити до того, як почнете смажити філе. Розібрати на дрібні суцвіття цвітну капусту. Баклажани віджати і додати до обсмаженої філе. Через 5 хвилин додати цвітну капусту. Влити в сковороду стакан гарячої води і тушкувати страву 10 хвилин

Молоду картоплю зварити в мундирах, потім очистити.

Додати картоплю в сковороду, посолити і поперчити. Приправити готової аджикою.

У готову страву додати подрібнену петрушку.

Розкласти блюдо в тарілки і подати до столу.
Смачного!