Фаршировані печериці

Печериці фаршировані

Чудова і швидка закуска. Дуже ситна і проста в приготуванні.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 10
Кухня: Українська кухня

Список інгредієнтів

  • печериці – 12 шт великі
  • цибуля – 1 шт велика
  • сосиски копчені – 2 шт
  • сир твердий або плавлений – 1 шт

Спосіб приготування

Печериці помити, вирізати ніжку, викласти на деко. Присолити всередині, полити внутренню частину соняшниковою олією  (пів чайної ложки). На сковороді на олії обсмажити дрібно нарізану цибулю, дрібно подрібнені ніжки грибів. Посолити, поперчити, приправити приправою для грибів.

Сосиску нарізати полуколцамі або кільцями, полодіьь всередину.

Чацной ложкою виловіть зверху гриби жарені. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 ’10 хв.

Витягнути, зверху посипати тертим сиром або плавленим. Я полодов по скибочці плавленого сиру. Поставити ще хвилин на 5 в духовку. Витягнути, остудити. Страва готова.

Цікаві матеріали: