Фаршироване стегно індички

Стегно індички

Спробуйте ситне блюдо з індички. Начинка – бекон, печінка куряча і кабачки (в зимовому варіанті можна замінити на гриби). Смачного!

Час приготування: 2 год
Кількість порцій: 10
Українська кухня

Список інгредієнтів

  • стегно індички – 1 шт
  • печінка куряча – 250
  • бекон – 250
  • розмарин – 3 гр
  • пташиний жир – 20 гр
  • кабачок – 1/2 шт.
  • сіль – 5 гр
  • лимон – 1/2 шт.
  • перець – 5 гр
  • часник – 5 зубчиків

Як приготувати фаршироване стегно індички

Підготуємо все за списком.

Топимо шматочок пташиного жиру.

Кидаємо в жир пару щіпоток розмарину.

Кладемо в розпечений жир печінку, обсмажуємо на сильному вогні.

Вирізаємо кістку, промиваємо стегно.

Підрізаємо м’ясо уздовж, робимо більш тонкий шар, відбиваємо через плівку.

Вичавлюємо на м’ясо лимонний сік

Солимо, перчимо, шпигуємо часником.

Викладаємо шаром бекон.

На бекон печінку, посипаємо розмарином.

Чистимо кабачки, нарізаємо слайсами і викладаємо на печінку.

Переносимо все на фольгу, звертаємо рулетом.

Закриваємо рулет фольгою і укладаємо в форму, наливаємо трохи води. Запікаємо при 220 С 1-1,5 години.

Розкриваємо фольгу і даємо шкірці підрум’янитися – режим конвекції.

Охолоджуємо. Смачного!

Цікаві матеріали: