Домашнє бананове морозиво з персиками (дієтичне)

Бананове морозиво

Хочете насолоджуватися ніжним ароматним морозивом? Хочете смачного морозива без клопоту? Хочете корисного морозива? Хочете морозива без зайвих калорій?
Тоді прошу – рецепт для вас!

Кількість порцій: 1

Cписок інгредієнтів

  • банан – 1 шт
  • йогурт натуральний густий – 1 ст л
  • персик свіжий – 0,5 шт

Спосіб приготування

Банани беремо дуже стиглі, солодкі.

Очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками близько 3 см. Вільно викладаємо шматочки бананів в ємність, прикриваємо кришкою і відправляємо в морозилку мінімум на 2 години.

Потім банани нарізаємо невеликими шматочками (з великими блендер не справляється).

Перемелюємо блендером. Спочатку блендеру доведеться туго, але майже відразу банани почнуть перетворюватися в пасту, вже схожу на морозиво.

Додаємо густий йогурт, ще раз пробиваємо блендером.

Очищаємо персик і нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо персик в бананову масу і перемішуємо ложкою.

Розкладаємо по креманкам і відразу подаємо! Так була приготовлена перша порція, вчора. Але вже сьогодні я трохи удосконалила процес – відразу нарізала банан на дрібненькі шматочки, щоб блендеру було легше. Банани були дуже солодкі, тому йогурт не рятував, додала абрикос. Діти просто наминали за обидві щоки!