Брауні з малиною

Брауні

Поєднання шоколаду і малини дуже смачне!

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 10

Список інгредієнтів

  • темний шоколад – 200 г
  • вершкове масло – 60 г.
  • цукор – 90 г.
  • нежирні вершки (я брала 15%) – 60 мл.
  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 35 м
  • малина

Спосіб приготування

Розтопіть шоколад, масло, вершки і цукор на невеликому вогні, постійно помішуючи. Потім остудіть до кімнатної температури.

Збийте яйця, додайте борошно і розмішайте.

До яєчної суміші додайте остигнула шоколадну суміш.

Перемішайте добре.

Викладіть тісто у форму, зверху розкладіть малину і випікайте при 150С – 35-45 хвилин (в залежності від розміру форми).

Смачного!

Цікаві матеріали: