Биточки з крабових паличок з рисом і зеленою цибулею

Биточки з крабовими паличками

Про шкідливість-корисність крабових паличок можна довго дискутувати. Але те, що ось такі биточки дуже смачні, зрозуміло багатьом. Робляться швидко, а з’їдаються ще швидше!

Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3

Список інгредієнтів

  • крабові палички – 150 гр
  • рис відварний – 2 ст.л.
  • яйця – 2 шт.
  • крохмаль – 3 ст.л.
  • зелена цибуля – кілька пір’їн
  • сіль за смаком
  • рослинне масло для смаження – 2 ст.л.

Спосіб приготування

Нарізаємо крабові палички дрібним кубиком, додаємо зелену цибулю, теж дрібно порізану. Збиваємо 2 яйця і в яєчну суміш вмішуємо крабові палички, зелену цибулю і рис. Додаємо крохмаль і солимо за смаком. Смажимо на рослинній олії до готовності. Досить смачно!

Цікаві матеріали: